laupäev, september 20, 2008

Kombekas ja vastuoluline Itaalia



Võrdsete võimaluste minister Mara Carfagna (fotol)kuulutas sõja prostituutidele tänaval. Mitte sellepärast, et ta peab seda lahendust nõudvaks sotsiaalseks probleemiks, vaid hoopis avaliku korra ja kodanike sündsustunde häirimise pärast.Tütarlapsed, kes oma keha müüvad, on taunitavad ja alandavad naissoo väärikust(vaata veelkord fotot!) Nii prostituutidele kui klientidele soolased trahvid või vanglaskaristus, mis siis, et paljud nendest tänaval jalutavatest tüdrukustest on sunnitud vägivallaga seal oma kriminaalse "kaitsja" rahakotti täitma.Rooma paremäärmuslik linnapea Alemanno lasi protituutide vastase jahi lahti juba enne , kui seadus parlamendis läbi on läinud, kasutades munitsipaalpolitseid.

Image and video hosting by TinyPic

Saan aru, et paljudel kodanikel on kõlblustunne ja moraal niivõrd kõrgelt arenenud, et saab shoki ühe naise paljast tagumikust pimedal äärelinnatänaval. Siiski ei shokeeri kedagi televisioon, kust igal kellaajal omas kodus sama (kui mitte hullemat) vaatepilti võib näha:
Image and video hosting by TinyPic

saatest "Veline" canale 5

Image and video hosting by TinyPic

saatest RTV kanal Italia1

Image and video hosting by TinyPic

saatest Buona Domenica canale 5

Image and video hosting by TinyPic

Striscia La Notizia canale 5

Image and video hosting by TinyPic

uuesti Buona Domenica canale 5

Pärast Carfagna seadust peaksid need saated seadusevastased olema?
Või see, mis riivab silma tänaval, on täiesti vastuvõetav televisioonis?

2 kommentaari:

Reine ütles ...

see on täiesti rõve minu meelest. Meie kodus TVd ei vaata juba põhimõtte pärast, kuid pühapäeva pärastlõunal kui vanaema juurde sai mindud ta tegi tv lahti ning käimas oli "verissimo" ja siis ma nägin seda rasedat naist kelle dekoltee oli rohkem kui avaram ja siis ma mõtlesin, et kas tal endal häbi ei ole? See oli tõesti rõve. (rääkimata veel teistest). Ka vanaema ütles, "che schifezza" ja lülitas teleka välja.
Minu jaoks arusaamatu!

Meie kohalik sõber seletas, et siin on niimoodi, et kui tüdruk kannab baaris või kus iganes miniseelikut, siis tähendab see, et ta on "kättesaamatu" või et tal on "Golden Pussy". Mujal on see just vastupidi ju?

Situatsioon on hale- minu meelest.

Ruudi ütles ...

Ma ei mäleta, millal ma viimati tavakanaleid vaatasin.
Õnneks on olemas sky oma looduse ja reisi kanalitega.