reede, november 07, 2008

Kes on "coglione"(sitapea)?

Tegelikult tahaksin ma kirjutada hoopis muusikast või pastast. Aga see, mis siinmaal toimub, ei anna selleks kuidagi võimalust - peaaegu iga päev juhtub midagi põnevat, mis minus reaktsiooni tekitab. Kord negatiivset, kord positiivset.

Obama võidust on möödunud vaid paar päeva, aga itaalia poliitikud on teda juba kahe ebasobiva väljendiga õnnistanud. Esimene jäi, jumal tänatud, ameeriklastele märkamatuks. Tegemist oli Maurizio Gasparriga (ex-ministri ja PdL parlamentääriga), kes väitis: "Obamaga Valges Majas on Al Qaedal põhjust rahul olla".
Teise lasi kuuldavale Berlusconi eile oma suure sõbra Putini juures : "noor, kena ja päevitunud" -sõnad, mis mõne tunniga maailmale tiiru peale tegid. Ja oma kodustele vastastele, kes suuri silmi tegid, vastas ta samas meeleolus:"Kas kellegi on midagi selle vastu? Võtku siis endale coglione/sitapea ülikoolidiplom."
Naeratama paneb mind asi, et siis oleksin ka mina selle "kõrgharidusega"...mingi tunnistus seegi! Ja ühinen ühe oma lemmikbloggeri Prefe väljakutsega: "Mine ütle seda Tysonile...küll siis näeme, kes on sitapea"

Ja nüüd need fotod Circo Massimolt Roomas, mis mulle headmeelt teevad - õpilaste meeleavaldused Gelmini haridusreformi vastu, mis ei ole sugugi vaibunud ning leiavad järjest uuemaid protestimisviise vaatamata sellele, et siseminister Maroni meeleavaldajate kohta üha uusi toimikuid avab.Nendele noortele Berlusconi poolt "väljaantud" sitapea-diplomist ei piisa.

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

1 kommentaar:

Ruudi ütles ...

Ohh, ära räägi. Üle mitme päeva tegin Itaalia uudised lahti ja mis ma näen!
Täitsa häbi kohe! Jagan oma häbi sõbrannaga ja ta mehega ( kel külas hetkel) ning tuleb välja,e t mees kes just Usast naasenud, juba teadis.